0430-18001 Mån-Fre 7-17

Tis-Fre 9-17 Lör 9-12 (Stängt 1/5-30/9) Lunchstängt 12-13

M

0430-18001 Mån-Fre: 7-17, Lör: 9-12

Om Bäckströms

Vi är ett familjeföretag i fjärde generation, som sedan starten försett många lokala företag och privatpersoner med VVS- och eltjänster. Genom en kombination av dessa kan vi erbjuda helhetslösningar för just dina behov om det så är ett nybygge, renovering eller andra industri- och villabehov.

Historia

El & VVS-tjänster sedan 1916

Sixten Bäckström, som nog kan beskrivas som en riktig mångsysslare, flyttade till Veinge-området i början på 1900-talet. Han driftig och uppfinningsrik, och i det dåtida Sverige som industrialiserades tog han en ledarroll i att se till att Veinge inte hamnade utanför. Bäckström var en av de drivande krafterna som såg till att Veinge fick både vatten och el. 

Med sin breda kompetensnivå och stora drift startade han 1916 Bäckströms El & VVS, och blev mannen nära till hands när Veingeborna behövde hjälp med underhåll och installation av dessa nymodigheter.

Idag drivs firman av tredje och fjärde generationen, nu med efternamnet Persson.

Kombo av VVS & El
För optimala helhetslösningen

Oavsett om det handlar om en renovering eller nybyggnation, hittar du trygga lösningar hos oss inom både VVS och El. Att få el och VVS från samma ställe ger dig en ny typ av trygghet. Vi finns alltid nära till hands för alla möjliga problem.

Bostäder

Vi erbjuder breda lösningar för ditt hushåll, och kan hjälpa dig med byte av utrustning, renoveringar och vid nybyggnation.

Företag

Vid nybyggnationer, renoveringar, byte av vitavaror, elutrustning eller andra driftsstörningar finns vi tillgängliga som en optimal helhetslösning, oavsett om det gäller fastigheter du äger eller lokaler där du driver din verksamhet.

Vad säger kunderna

Har använt detta företag under lång tid, det är aldrig några problem och deras service är hög.

Mathias Nilsson

AB Gunnohus

Är det panik så kommer dom alltid snabbt och stannar tills problemet är löst. Det är lätt att jobba med en firma som löser helhet med både jobb, material och planering.

Magdalena & Magnus Gustafsson

Tyskagården i Bökeberg

Vi har varit fantastiskt nöjda med deras del i vårt byggnadsprojekt, hela vägen från projektering till utförtande.
Vi rekommenderar dom varmt till andra.

Fredrik Karlsson

Veinge Buss

Adress

Skogabyvägen 6
312 45, Veinge

Telefon

0430-18001

Email

info@bev.se